You are currently viewing Anderledes gaver til hende – 6 kreative ideer

Anderledes gaver til hende – 6 kreative ideer

Skal du have fundet en god gave til kvinden i dit liv? Der er rigtig mange anledninger hvor vi giver vores kone eller kærester gaver i løbet af livet. Fødselsdage, juleaften, årsdage, osv. Med alle de anledninger kan gaverne hurtigt gå hen og blive lidt trivielle. Det er derfor en god ide, en gang i mellem at give nogle anderledes gaver til hende. Problemet er bare, hvad er der af anderledes gaver at give? Det hjælper vi dig med at finde ud af i guiden her. Her kommer vi nemlig med 6 kreative ideer, til anderledes gaver til hende.

Guiden her er for dig, som ønsker at give noget andet end en buket blomster, et smykke eller en bog, næste gang du skal give din eneste ene en gave. Er det dig, så læs blot med videre, og sug inspiration til dig!

Et års podcast abonnement

Gaven her er muligvis den mest kreative ide på listen overhovedet. Nemlig et års abonnement til en podcast app. Et podcast abonnement er både genial som gave, til hende der elsker at lytte til podcasts i forvejen, og hende som endnu ikke er gået i gang med det.

Du kan få et podcast abonnement til ca. 60 kr. om måneden. 60 kr. er måske lige i underkanten, når du skal give en gave til din partner – også selvom det er en anderledes gave til hende. Hvis det anderledes ved gaven er, at du i år giver gave for 60 kr. i stedet for 600 kr., så går charmen ligesom lidt af. Nej – en anderledes gave skal naturligvis være anderledes på den gode måde. Men i og med det kun koster ca. 60 kr./md, anbefaler vi, at du i stedet giver abonnementet for et helt år. Det bliver i stedet omkring 720 kr. – et yderst passende budget for en anderledes gave til hende du gerne vil overraske.

Du kan med fordel tjekke denne podcast guide, hvis gaveideen her har vagt din interesse. Her får du ikke kun anbefalinger til gode podcast apps, men også til gode podcasts at lytte til.

En personlig plakat

Plakater er en meget typisk gave at give, men en personlig plakat, det er straks en anden snak. En personlig plakat er nemlig ikke kun en anderledes gave til hende, men også en gave, hvor du virkelig har mulighed for at være kreativ. Personlige plakater kommer nemlig i flere forskellige former. Det kan være en personlig stjernehimmel plakat, med billede at stjernehimlen, da i mødtes første gang. Det kan også være en citatplakat, hvor du selv vælger citaterne. Eller det kan være en plakat med billede af jeres fælles kæledyr på. Mulighederne er mange!

Samtidig er en personlig plakat også en gave, som kan fås indenfor et overskueligt budget. Nogle kan faktisk fås helt ned til under 200 kr. Det betyder også, at du ikke behøver at vente til de store anledninger med at give denne type gave. Den kan gives som en adventsgave til jul, en halvårs-fødselsdagsgave, eller en bare fordi gave, fordi du har lyst til at forkæle hende lidt ekstra.

Strømper med eget tryk på

Ja du læste rigtigt, du kan faktisk få lavet personlige strømper med eget tryk på. Nøjagtig ligesom du kan få lavet en t-shirt eller et krus med en tekst og/eller billede, kan du også få lavet at par strømper med tekst og billede på. Et par strømper med eget tryk, må man sige er en både kreativ og anderledes gave til hende. Det har dog også stort potentiale, for at blive en rigtig sjov gave. Husk at du bestemmer hvilke billeder der skal på. Skal det være et sjovt billede af hende, et billede af jeres hund, eller måske dit eget ansigt? Du har her mulighed for virkelig at give en god gave, og den bliver med garanti ligeså sjov at designe, som den gør at give.

Gavekort til Escape Room

Escape Room er en super fed oplevelse, som alle bør prøve! Her bliver i (2 eller flere) sat ind i et rum, hvor i skal løse udfordringer og gåder for at komme ud. Ofte vil i få nogle ledetråde som skal følges, som så giver nye ledetråde, indtil i får løst mysteriet og kan komme ud. Oplevelsesgaver er ved et være en ret normal gave at give, men et gavekort til Escape Room, er stadig en anderledes gave.

Det sjove ved Escape Rooms er også, at i kan prøve dem igen og igen. Der findes nemlig rigtig mange forskellige temaer. Det kan være i er på et synkende skib, og i skal løse gåden inden det synker. Det kan også være i er midt i en gyserfilm, og skal flygte fra morderen. Der er rigtig mange muligheder, og der skal helt sikkert også nok være en, som hende du skal give gave til, vil syntes er super sjov.

En slush ice maskine

Skal du give en anderledes gave til hende om sommeren, kan en slush ice maskine være et fremragende valg. Der skal blot fyldes isterninger i maskinen, og den laver herefter selv lækker læskende slush ice, som kan tilsættes smag. En helt perfekt gave, til hende der har fødselsdag om sommeren.

Chokoladefontæne

En chokoladefontæne er ikke kun en anderledes gave til hende, det er også en romantisk gave. Fyld fontænen med chokolade som smeltes og løber rundt i fontænen. Herefter kan i dyppe jordbær, nødder, skumfiduser, eller hvad i ellers måtte have lyst til, ned i den lækre chokolade. Det er ligesom at spise fondue, blot som dessert. Hvem ville ikke elske det?