You are currently viewing Bryllupsgaver med betydning

Bryllupsgaver med betydning

Hvis du gerne vil give en god gave til brylluppet, så skal du give en bryllupsgave med betydning. Sådan en gave kan du finde på Danmarks bedste gaveguide, Genialegaver.dk, eller du kan læse med videre i artiklen her. Her kommer vi nemlig ind på en række bryllupsgaver med betydning, som de fleste par vil elske at se på bordet med gaver til deres bryllup.

Dekorationer med symbolsk betydning

Med dekorationer mener vi dekorationer til hjemmet. Men ikke bare hvilke som helst dekorationer. Det skal være dekorationer med betydning. En dekoration med en symbolsk betydning, er mange gange også en god bryllupsgave med betydning. Der findes masser af disse dekorationer som kan gives til bryllupper. Det kan være med en symbolsk betydning af kærlighed, af en fælles interesse de har sammen, eller noget helt tredje. Du kan både finde de almindelige dekorationer til hjemmet med betydning, eller du kan finde nogle, som enten er unikke, eller laves i et begrænset antal. De dekorationer som er unikke eller kun laves i et bestemt antal eksemplarer, er mere eksklusive end de klassiske dekorationer, og gør dermed også gaven det mere eksklusiv og betydningsfuld.

Fotobog med minder

Hvis du kender brudeparret godt, og du enten har eller kan skaffe en masse billeder af dem, så er en fotobog en fantastisk gaveide. Det giver sig selv, at et fotobog fyldt med billeder og minder af brudeparret, også er en fantastisk bryllupsgave med betydning. Det kan være billeder af deres dates, rejser eller dagligdag. Alt du mener der vil være gode minder for dem, kan sådan set bruges. En sådan gave vil du helt sikker aldrig glemme, og de vil have den som et skønt minde resten af deres liv. Hvert år på deres bryllupsdag fremover, kan de tage den frem og læse den, og genleve alle de gode minder.

Plakat med navne

En personlig kærlighedsplakat med parrets navne, og evt. bryllupsdato, er en skøn bryllupsgave med betydning. Plakaten kan have billede af dem sammen, eller blot være med tekst. Det er helt op til dig. Det eneste du skal gøre er at finde et flot design, som du tror parret vil være glade for at have hængende i deres hjem, og derefter personliggøre den med tekst og evt. billeder.

Portræt af parret

Få lavet et portræt af parret af en kunstner. Det kan være et tegnet portræt, et maleri, eller endda lavet digitalt. Det kan endda være en karikaturtegning af brudeparret, hvis det samtidig skal være en sjov bryllupsgave. Et personligt portræt er slet ikke så dyrt som det lyder. Du kan naturligvis godt finde en rigtig dygtig og dyr kunstner, men du kan også sagtens finde nogle gode, som ikke ruinerer dig. En både betænksom og betydningsfuld bryllupsgave som helt sikkert vil være en af favoritterne.