You are currently viewing Gode grunde til at anskaffe dig en IPL laser

Gode grunde til at anskaffe dig en IPL laser

Hvis du fjerner kropsbehåring fra dine ben, arme og/eller andre steder på kroppen, som kan du få enormt stor glæde af en IPL laser. Her mener jeg ikke de IPL lasere som de bruger på hårfjerningsklinikker. Nej – jeg mener en mindre smart IPL laser, som du selv kan bruge derhjemme. Er du ikke bekendt med IPL lasere, er det en lille laser, som ved brug fjerner kropsbehåring permanent. Det vil sige at du med sådan en ikke længere har behov for dyre laser behandlinger på klinikker, voksbehandlinger, eller at bruge en epilator.

Hvis du gerne vil have dig en IPL laser, men er i tvivl om hvilken, så kan du læse mere på https://ipllaser.dk/.

Slut med at barbere ben

Med en IPL laser er et slut med at barbere ben, og også andre kropsdele for den sags skyld. Laseren fjerner nemlig hår, eller sagt på en anden måde, gør at håret ikke gror ud igen. Når du bruger laseren skal den blot bruges under 20 min. Dertil tager det ofte under 10 behandlinger at fjerne hårsækkene helt, så håret ikke gror ud igen. Dog vil det være muligt at se resultater allerede efter kun et par behandlinger. Yderligere skader det heller ikke huden, som f.eks. en skraber eller barbermaskine kan. Det betyder samtidig, at du får en lækker og silkeblød hud.

Spar massevis af tid og penge

Ved at bruge din egen IPL laser til hårfjerning derhjemme, sparer du ikke kun penge på alle de dyre behandlinger, og men også tid. Det tager som sagt kun få minutter at bruge laseren. Næsten samme tid, som det tager at tage sko på, når du skal til en behandling på en hårfjerningsklinik. En IPL laser er dermed en investering, som højst sandsynligt gør, at du vil spare flere penge på sigt.

Det skal du være opmærksom på når du køber en IPL laser

Hvis du allerede nu har forelsket dig i en IPL laser, og ønsker at anskaffe dig en, er der nogle ting du først skal være opmærksom på. Det er ikke alle IPL lasere som er ens. Det gælder både pris, kvalitet og egenskaber. Der kan bl.a. være forskel på, hvor mange styrkeniveauer hver enkelt laser har, samt hvor mange blitz de giver. Dertil skal nogle tilsluttes en stikkontakt mens andre er på batterier.

Yderligere er der også forskel på hvor du køber din IPL laser. Vær opmærksom på at nogle forhandlere ikke har nogen tilfredshedsgaranti, mens andre kan have dette indenfor f.eks. 3 måneder. Dvs. er du ikke tilfreds med laseren indenfor denne tidsramme, kan du sende den tilbage og få pengene retur. Husk også at kigge på anmeldelser for den specifikke IPL laser du har udset dig. Ved at læse om andre har haft succes med den model du har tænkt dig at købe eller ej, kan du hurtigt sortere de dårlige fra de gode.