You are currently viewing Find den perfekte bryllupsdagsgave til ham

Find den perfekte bryllupsdagsgave til ham

Har du snart bryllupsdag med manden i dit liv, og vil du gerne finde den helt perfekte bryllupsdagsgave til ham? Uanset om det er er en af de store bryllupsdage som kobberbryllup, sølvbryllup, eller guldbryllup, eller hvilken som helst anden bryllupsdag, så er der traditionen for, at give hinanden en bryllupsdagsgave, mand og kone i mellem. Men hvad skal man give? Særligt hvis i har været gift i mange år, og du dermed har givet rigtig mange bryllupsdagsgaver til ham, kan det være svært at blive ved med at være kreativ, og komme op med nye og gode gaveideer. Heldigvis findes der så fantastisk mange bryllupsdagsgaver til mænd, at du aldrig løber tør, også selvom i er gift i 100 år. Det gælder bare om at finde inspiration til dem, og det er lige netop det du kan i guiden her.

Efter du har været guiden her igennem, skulle du gerne have fået masser af inspiration, til af finde den perfekte bryllupsdagsgave til ham. Dertil også gaveideer til mange år frem! Som en ekstra lille bonus, får du inspiration til brudens tale til gommen. Skal i fejre en af de store bryllupsdage, er det nemlig god stil, at give en lille tale til ham.

Bryllupsdagsgaveideer til ham

Lad os se på nogle gode ideer til bryllupsdagsgaver du kan give ham på jeres bryllupsdag. Gaverne er i forskellige priskategorier, samt af forskellige typer. På den måde sikrer vi os bedre, at der er noget for en hver smag, og at du dermed kan finde noget, der falder lige i netop din smag. Bryllupsdagsgaveideerne kommer her:

Unikke dekorationer til hjemmet – Giv ham ikke bare en dekoration til hjemmet som alle andre. Nej – giv ham en unik dekoration til hjemmet. Der er mange steder du kan få enten speciallavet dekorationer til hjemmet, eller købe nogle, der er lavet i et begrænset antal. At det er en unik dekoration gør bare bryllupsdagsgaven til ham det mere speciel.

En oplevelsesgave til ham – Giv ham et gavekort til en skøn oplevelse. Evt. en i kan have sammen. Gode oplevelsesgaver til ham kan bl.a. være oplevelsesgavekort til et spaophold, en tur i luftballon eller ud og spise på en Michelin restaurant.

En champagnesabel – En champagnesabel er en både fed og eksklusiv gave, som egner sig helt perfekt som bryllupsdagsgave til ham. Særligt hvis han er manden der har alt typen.

Et flot ur – Trænger han til nyt ur? Så giv ham et i gave på jeres bryllupsdag. Giv evt. et ur med gravering, og skriv en lille hilsen, for at gøre gaven ekstra betydningsfuld.

Japanske kokkeknive sæt – Kan han lide at lave mad? Så er det oplagt, at give ham et sæt gode japanske kokkeknive. Det kunne evt. være i form af et japansk kokkeknive sæt, hvor han får 3-5 forskellige knive til køkkenet.

Personlige gaver til ham

Vi har nu set på en masse gode gaver du kan give din mand i bryllupsdagsgave. Men hvad hvis du gerne vil give en mere personlig gave til ham? Intet problem. Her får du 5 gode ideer, til personlige bryllupsdagsgaver til ham:

Graverede glas – Et sæt graverede glas med navn eller anden hilsen, er en super bryllupsdagsgave til ham, som samtidig er personlig.

Lighter med gravering – Du kan få graveret både tekst og billede på en lighter. En betydningsfuld gave til ham, som han kan have resten af livet.

Chokoladebillede – Gaven her er nok ment som en ekstra lille gave, ved siden af en større. Ikke desto mindre, er et chokoladebillede, med billede af jer (evt. fra jeres bryllup) en super fin gaveide.

Personlig plakat – En personlig plakat kan både være personlig via tekst du vælger, eller billeder. Der findes et utal af smukke og spændende designs når det gælder personlige plakater, så der er nok at vælge i mellem hvis du finder denne gaveide interessant.

Kay Bojesen figur med indgravering – Mange vælger af give en Kay Bojesen figur i bryllupsdagsgave til deres partner. Men vidste du, at du også kan få dem graveret? Det gør en i forvejen god gave endnu bedre.

Holder i fest? Husk talen!

Skal i holde fest på jeres bryllupsdag? Uanset om i fejre papirbryllup, sukkerbryllup eller krondiamantbryllup, så kan i vælge at holde en herlig fest for venner og familie, og fejre jeres bryllupsdag. I det tilfælde, kan det være på sin plads at holde en tale for din mand. Vil du gerne have inspiration til brudens tale til gommen? Så kan du læse mere om brudens tale her.