You are currently viewing Send gaver til din mor på Mors Dag – 5 gode ideer

Send gaver til din mor på Mors Dag – 5 gode ideer

Når vi igen rammer Mors Dag i maj måned, så skal hun naturligvis have en Mors Dags gave. Det er dog ikke os alle, som er så privilegerede, at vi bor tæt på vores mødre, og nemt lige kan smutte forbi med en gave til hende. Er du også en af dem som bor så langt fra din mor, at du ikke har mulighed for at se hende hver uge, eller endda hver måned, kan du i stedet sende en gave til hende på Mors Dag.

Heldigvis findes der rigtig mange gaver til mor, som egner sig helt perfekt til at sende til hende. Vi kommer ind på en håndfuld af dem i guiden her, hvor du samtidig vil få lidt tips og tricks, til at gøre gaven ekstra speciel.

Send blomster

Send blomster til din mor på Mors Dag. Det er en Mors Dags gave, som alle mødre elsker at modtage. Det behøver ikke være en stor og prangende buket – det kan sagtens blot være en lille fin forårsbuket. Det vigtigste er tanken, og det at du har husket dagen. Det vil din mor helt sikker være enig i. Ved du hvad hendes yndlingsblomst er, kan du også score lidt ekstra point ved at give den.

Hos mange blomsterbutikker, kan du også få dem til at vedlægge et kort sammen med buketten. På den måde er det også en personlig Mors Dags gave du sender til hende. Her kan du skrive alt fra ’’jeg elsker dig mor’’ til et lidt længere brev, hvor du fortæller hende de ting, du sætter særligt meget pris på hende for.

Dertil kan det at sende en buket blomster, også kombineres med andre gaver. Det kan være du sender blomster sammen med en æske chokolade, en lille gavekurv eller måske en flaske god rød- eller hvidvin, hvis hun altså er til det.

Send en gavekurv

En anden klassiske gave du kan sende til Mors Dag, er en gavekurv. En gavekurv fyldt med alle de lækkerier, du ved din mor elsker allermest. Du kan vælge enten at sende en allerede lavet gavekurv, som typisk består en vin, chokolade og lidt andre godter. Det er dog også muligt, mange steder selv at sammensætte en gavekurv. På den måde kan du vælge alle de ting, du ved din mor elsker. Er hun vild med lakrids og lemonade? Vingummier og rødvin? Eller chokolade og øl? Uanset hvad hun er til, kan du lave din helt egen kombination, så du med sikkerhed ved, at alt i gavekurven vil blive spist og drukket.

Nogle gavekurve har også allerede en buket vedlagt. Giver du sådan en, er det på en måde 2 gaver i en. Husk at det kun er Mors Dag én gang om året, så det kan ikke betale sig at spare et lille småbeløb ved at vælge blomsten eller chokoladen fra. Giv hende hele pakken – jeg er sikker på at hun fortjener det.

Send chokolade og vin

Lang de fleste mødre, ligesom alle andre kvinder, elsker chokolade og vin. Derfor er det også en vældig fin Mors Dags gave at give hende. Dertil er det også en af de gaver, som du nemt kan sende. Du kan nemlig sende gaveæsker eller gavekurve, med chokolade og vin adskillige steder. Både onlinebutikker, men garanteret også fra din lokale blomsterforretning.

Du kan naturligvis også selv tage ud og købe en flot kurv, noget lækkert chokolade og en god vin, og pakke den ind i cellofan. Herefter er det bare på posthuset og få sendt kurven med lækkerier afsted til hende. Men husk at gøre det i god tid – postvæsnet har særligt travlt på dagene op til Mors Dag, og det ville jo være en skam, hvis hun ikke nåede at få den til tiden.

Send en personlig gave

Personlige gaver har alle dage været fantastiske gaver til mødre. Men vidste du, at du hos mange webshops der sælger personlige gaver, kan sende den direkte til modtageren? Når du bestiller den personlige gave til din mor online, skal du i stedet for at vælge din egen adresse, blot vælge din mors adresse i stedet, og gaven bliver sendt direkte til hende. Nemmere bliver det ikke, at sende en gode Mors Dags gave!

Send et gavekort til en oplevelse

Når du skal give et gavekort til en oplevelse i gave, kan du både give det fysisk, eller du kan give det som et digitalt gavekort. Uanset hvilken af de to metoder du vælger, er det en rigtig god og nem Mors Dags gave at give. Det nemmeste er naturligvis at sende det digitale gavekort. Her skal du ikke på posthuset og sende det fysisk, og vente flere dage på at det når frem. Det er dog lidt mere personligt, at modtage et fysisk gavekort, frem for det digitalt. Der er fordele og ulemper ved begge. Er du i tidspres, og skal give gavekortet på samme dag som du køber det, er det af åbenlyse grunde også den nemmeste løsning, at vælge det digitale.