You are currently viewing 5 geniale gamer gaver til hende

5 geniale gamer gaver til hende

Det er langt fra kun mænd og drenge som gamer computer. Tværtimod kommer der flere og flere kvindelige gamere til. Derfor vil du sikkert også opleve, at du ser flere og flere gamer gaver på kvinders ønskelister. Særligt hos unge kvinder og piger i teenagealderen. Men hvad er der så af gode gamer gaver til hende? Er det de samme ting, som man ville have givet en mandlig gamer? Både ja og nej. Nogle af gaverne vil være ens, mens nogle vil være en anelse anderledes.

Vi ser her på 5 geniale gaver til hende der elsker at game. Læs med videre, og se om ikke der er en eller flere af gaveideerne, du mener vil være passende til hende du skal give gave til.

En fed gamer stol

En fed gamer stol er alletiders gamer gave til hende. Det er en af de gaver, som egner sig lige godt til alle gamere uanset køn. Hvis du vil gøre gaven lidt mere kvindelig, kan du evt. give en i et lidt mere feminint design. Det kan du gøre ved at vælge en med lilla eller lyserøde detaljer, eller evt. med billede af nogle kvindelige spilkarakterer på. Du kan naturligvis også give en helt almindelig sort gamer stol til hende. Hvilken type du skal vælge, kommer an på hvordan hun er som person. Er hun en drengepige, kan du vælge den samme du ville have givet til en mand, mens du kan give en mere feminin udgave, hvis hun som person også er meget feminin.

Du kan finde et godt udvalg af fede gamer stole på https://gamer-stole.dk/ – og også en masse andre gode gamer gaver for den sags skyld.

Høretelefoner til hende

Et par nye høretelefoner er altid en god gamer gave til hende der elsker at spille computerspil. Ideelt set bør det være et par høretelefoner specielt til gaming. På den måde sikrer du dig bedre, at de passer til hendes behov, og samtidig også, at de er i et design der appellere til gamere. Du kan få høretelefoner i en lang række forskellige designs og farver – også nogle specielt til kvinder. Det er meget populært for kvindelige gamere at sidde med et par katteøre på hovedet. Det vil du se, hvis du ser på de kvindelige gamere der streamer spil på Twitch og Youtube. Derfor kan du også få høretelefoner til kvinder, som allerede har et par katteøre på toppen. En super fed gaveide, som den kvindelige gamer helt sikker vil sætte pris på.

Gamer plakater

Gamer plakater har alle dage været gode gaver til gamere – til kvinder såvel som til mænd. Har hende du skal finde gave til, et yndlingsspil? Det kan f.eks. være League og Legends, Fortnite, eller Roblox. Uanset hvad hendes yndlingsspil er, er det oplagt, at give hende en plakat med det specifikke spil på. Her er det naturligvis vigtigt, at du først undersøger hvad hendes yndlingsspil er, og ikke bare gætter dig frem. Der er ikke noget ved at få en Minecraft plakat, hvis hun kun spiller Fortnite eller omvendt. Det svarer til at give en fodboldplakat til en fodboldfan, med det forkerte fodboldhold på. Det duer bare ikke. Lav derfor din research ordentligt inden du går ud og køber gaven. På den måde er du også meget mere sikker på, at gaven bliver en succes hos modtageren, og at den dermed ikke skal byttes.

Mus og tastatur med lyserøde detaljer

Du kan få rigtig mange fede gamer mus og tastaturer. Lige nu er det særligt populært med de mekaniske tastaturer med lys i. Vil du finde et sæt mus og tastatur som appellerer mere til de kvindelige gamere, så kan du evt. vælge et hvidt sæt. Er det et med lys i, kan hun efterfølgende selv indstille, hvilke farver de skal lyse. Det kunne f.eks. være rød, lyserød eller lilla.

Ofte kan du finde gamerpakker, hvor du både får mus og tastatur. Her kan du få et godt sæt for godt 500 kr. og opefter. Uanset om du køber mus, tastatur, eller en pakke med begge dele i, er ideen her en genial gamer gave til hende.

Blue light briller til kvinder

Det er ikke sundt for øjnene, at sidde og kigge på en skærm i for lang tid ad gangen. Det gælder både fjernsynet og din smartphone, men også computerskærmen. Det skyldes til dels det blå lys som skærme udsender. Det kan både var irriterende og på lang sigt skadeligt for øjnene. Det kan du undgå med et par gode blue light briller. Folk som gamer sidder ofte min. et par timer om dagen foran skærmen. I det tilfælde vil et par blue light briller til kvinder, være en rigtig god gave til hende. Efter at have brugt skærmbrillerne i noget tid, vil hun også opleve, at de mindsker hovedpine, og typisk også gør, at hun får en bedre nattesøvn.